Ai un hobby. Ce poti sa faci cu el ?

Ai un hobby si te pasioneza destul de mult ? Petreci pe saptamana o zi pentru hobby-ul tau ? Atunci cand ai o ora libera sau o zi libera, te apuci sa faci ceva pentru pasiunea ta? Ai vrea sa vorbesti despre pasiunea ta ?

Daca esti in acest stadiu, sfatul meu este sa incepi sa scrii despre pasiunea ta. Sau sa faci niste video-uri, si sa-ti faci un canal de YouTube.

Depinde cum te simti mai confortabil - in fata camerei sau in fata unei pagini goale.

Eu aici o sa scriu despre articole si blogging.

Daca incepeai la inceputul pandemiei, si scriai in fiecare saptamana cate un articol, pana acum ai fi scris 106 articole.

Am auzit peste tot - "Poti sa castigi bani din blogging" - dar ce inseamna mai exact ?

Sa zicem ca ai un blog despre calatorii. In cele 106 articole, ai fi scris despre : pensiuni, hoteluri, restaurante, magazine, cafenele. Despre ce rucsac ai folosit. Sau in ce incaltari te-ai simtit cel mai bine? Sau ce pelerina ai folosit si nu a trecut ploaia prin ea.

Si incepi sa adaugi in articolele tale nume, locatii, marci, site-uri. Si pentru ca tu incepi sa devii un nume in domeniu, un specialist care stie totul despre pelerinele de ploaie, atunci poti sa faci parteneriate cu producatorii de pelerine, si cu magazinele si  site-uri care vinde pelerine.

Poate nu castigi bani, dar poate o sa dormi o noapte pe gratis, sau o testezi o sticla de vin. Oricum tu tot vei merge in calatorii, pentru ca asta iti place sa faci. 

Cand zici articol, nu te gandi la "Dilema Veche", scrie ca si cum ai vorbi cu o prietena la telefon si ii povestesti ce ai facut in weekend. Cei care citesc articolul tau, vor sa afle ceva autentic. Care a fost deja testat de cineva. Pot scrie 10 oameni despre cum sa ajungi la Piatra Arsa, dar fiecare va avea povestea lui, unul a venit pe zapada, altul pe ploaie, altul cu copilul in spate si altul cu iubita. 

Si uite asa, peste 2 ani, poti sa zici, ce bine ca m-am apucat in 2022. In plus, va fi ca un jurnal pentru tine, pentru parintii tai si pentru copiii tai.

Daca nu stii cum sa-ti faci un blog, eu am povestit in acest video cum sa-ti faci un blog in platforma blogger, pe baza unei adresa de gmail. https://www.youtube.com/watch?v=6tye17CQKDs&t=3s

Daca ai intrebari, sunt aici pentru tine. Daca nu stii cum sa-ti descoperi pasiunea, da un semn, si o gasim noi pana la urma ✌







Comentarii

Postări populare